Favicon files not found

Samarbeid med studenter

NG Sustain NG Sustain: En 100 prosent resirkulerbar bil. Norsk Gjenvinning var hovedsponsor til en gruppe studenter fra Høgskolen i Østfold som designet og bygget en 100 prosent resirkulerbar bil. Bilen ble avduket av samferdselsministeren Ketil Solvik-Olsen og NGs Thomas Mørch i en seremoni på Aker Brygge før avreise til Shell Eco-maraton i Nederland.

Norsk Gjenvinning samarbeider med flere høyskoler og universiteter. Samarbeidet strekker seg fra forskningsprosjekter, gjesteforelesninger, case, oppgaveskriving, karrierearrangement med mer.

Studenter kan få muligheten til å skrive master- eller doktorgradsoppgave hos oss.

Ved å hjelpe studenter med å skrive oppgavene sine, får vi i Norsk Gjenvinning mulighet til å bidra med viktig kunnskap om vår bransje og vår virksomhet. Samtidig er det interessant å bli kjent med potensielle fremtidige kolleger og å få inspirasjon til innovasjon og nye prosjekter. Du på din side kan få hjelp og veiledning fra ledende spesialister innen sitt felt.

Ønsker du å skrive oppgave i samarbeid med Norsk Gjenvinning?
Vi får mange forespørsler fra studenter som vil skrive oppgavene sine i samarbeid med oss. Før du søker, vil vi gjerne at du setter deg godt inn i hva vi gjør, og jobber ut et godt og konkret emne for oppgaven din. Da blir det mye enklere for oss å vurdere om vi kan hjelpe deg! Fra vår side er det viktig at et samarbeid er av gjensidig interesse og nytteverdi.

Selv om vi ønsker å hjelpe flest mulig, har vi dessverre ikke kapasitet til å hjelpe alle som spør.

Forespørselen din må inneholde:

  • En kort presentasjon av deg selv
  • Navn på studium og utdanningsinstitusjon
  • Emnet for oppgaven din
  • Gjennomsnittskarakter
  • Dine interesseområder og spesialiseringer

Send søknad ›

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner