Hverdagsrutine: nyter sola og lunsj på terrassen

Sommerstudenter - uke 3

12.07.2021

Det var en gang 6 sommerstudenter som satt alene i Norsk Gjenvinning sine lokaler på Lysaker. Alle de ansatte hadde dratt på ferie, og studentene var overlatt ansvar for daglig drift. Nei da, det er ikke helt sant. Men her sitter vi altså godt inkorporert i våre respektive arbeidsoppgaver, mens store deler av teamet på huset er på ferie. Hvordan skal dette gå, lurer du på? Vi er skråsikre på at det skal gå helt knirkefritt!

Vi har i skrivende stund entret første dag i uke 4 (noe som er helt vilt). Uke 3 raste forbi i en forrykende fart, og vi er snart midtveis i prosjektet. Den tredje uken bestod av flere møter med våre mentorer i prosjektet, noe som alltid er veldig nyttig for oss. Vi ønsker å levere et solid sluttresultat, så da er det godt for oss å kunne presentere våre fikse idéer underveis til de som kan det, for å så optimalisere eller skrote idéene i ettertid.

Det er mange vurderinger og avgjørelser som skal tas før vi til slutt kan presentere et reelt forslag til konsernledelsen. Derfor er vi veldig glade for at så å si alle de ansatte hos Norsk Gjenvinning har satt seg disponibel til dumme spørsmål og masete mail fra oss gjennom sommeren. Det er ekstremt nyttig å få input fra de som jobber i de ulike divisjonene, slik at vi kan få et bedre helhetsbilde av hvilke utfordringer og muligheter som ligger i virksomheten.

Klisjé som er det er, så er det viktig med godt samhold når man skal jobbe tett sammen. Vi kommer (heldigvis) veldig godt overens, og vi nøyer oss ikke med å bare møtes på jobb. Torsdag var vi på Kontraskjæret - hvor noen av oss heiet på England, noen på Danmark og noen var mer interessert i omgivelsene (kommer ikke til å røpe hvem av oss som falt under hvilken kategori).

Vi er heldigvis i rute på prosjektet, men vi slacker ikke av den grunn. Working eight to four har blitt vårt mantra, og vi er klare for å gi gass nå i uke 4 før vi stuper inn i ferien på fredag.