2021

Sommerstudenter - uke 4 og 5

27.07.2021

Back on track! Ferien er tilbakelagt og vi er inne i siste halvdel av sommerprosjektet. Før ferien fokuserte vi på å spikre så mange detaljer som mulig for å ligge litt frempå før vi tok oss en ørliten pause. Et annet fokus denne uka var; ikke bare én, men to feiringer! Nå gjenstår videre innsiktsarbeid og finpussing av de mange komponentene som må på plass for at sluttproduktet kan bli så solid og gjennomtenkt som vi ønsker.

I løpet av uke fire fikk vi presset inn flere teams-møter med ansatte i konsernet som egentlig hadde sommerferie. Veldig hyggelig at de allikevel ville ta seg tid til å vise sitt ansikt på storskjermen og svare på våre mangfoldige spørsmål. Det gjorde at vi kom enda et stykke videre på veien, med en tydeligere idé om hva vi ønsker å legge vekt på i forhold til den forretningsmodellen vi kontinuerlig jobber med å utarbeide.

Selv om det i hovedsak er det faglige innholdet vi er her for i sommer, kan vi ikke legge skjul på at vi alle er veldig opptatte av det sosiale aspektet som følger med. Det var derfor på sin plass (og nærmest en selvfølge) at vi internsa møttes før ferien til en liten sommeravslutning med tapas og hygge etter jobb. Det ble en fin feiring av det vi har fått til og lært, sammen og hver for oss, i løpet av første halvdel av internshipet. Det var ikke bare sommerferien som måtte markeres denne uka, Frederik hadde bursdag siste fredag før ferien så da ble det selvfølgelig feiring med kake og kaffe på kontoret.

Etter litt energipåfyll fra solrike dager på Norgesferie på hver våre kanter er vi motiverte til å gi alt de siste tre ukene, og det er godt å være tilbake på kontoret (tro det eller ei).