2021 Norges nye landslag i windsurfing!

Sommerstudenter - uke 6 og 7

10.08.2021

Nå er det alvor og vi jobber i herdig hver dag for å komme i mål. Uke 6 og 7 har vært preget av høyt fokus og økende stressnivå, nostalgi og windsurfing. Det er mye som skal på plass før vi kan si oss fornøyde, og det føles på kroppen. Heldigvis krysser vi stadig flere gjøremål av lista, og vi begynner virkelig å nærme oss et ferdig produkt som vi kan være stolte av. 

Det er også andre følelser som siger inn nå mot slutten, og vi kjenner på at tiden har gått fort og at vi kommer til å savne hverandre når internshipet er over. Men, det er jo egentlig bare fint å kjenne på at vi har blitt så gode venner, og at vi har skapt gode minner i sommer som vi kan se tilbake på resten av livet. 

Den siste tiden på kontoret har bestått av workshops, ukentlige statusmøter hver torsdag med mentorene våre og kontinuerlig redigering av presentasjonen vi skal avholde for NG ledelsen og ansatte fredag 13.august (Ja, vi vet... det er ikke akkurat ideelt at den viktigste dagen av internshipet havnet på selveste fredag den 13.). Det positive med det er at vi i alle fall har noe å skylde på om presentasjonen skulle vise seg å bli helt mislykket. La oss virkelig håpe at det ikke skjer!

Vi har så klart skvist inn noen afterwork-aktiviteter også disse ukene, og sist onsdag lærte vi windsurfing med Marie som trener. Det var helt rått, så nå spørs det om vi stifter et lag i windsurfing sammen etter at internshipet er over. 

De neste dagene blir det fullt fokus og hardt arbeid, men viktigst av alt skal vi også nyte de siste dagene av det lille eventyret internshipet viste seg å bli. Kjør!