NG-helter

NG-helt i NG Metall: Siv Anita Lohne

09.11.2021

I oktober kåret NG Metall månedens NG-helt, som denne gangen er Siv Anita Lohne.

Siv Anita jobber som administrasjonsansvarlig ved NG Metall sitt anlegg i Arna, og feirer 25 år i selskapet dette året.

-For å si det mildt så ble jeg veldig glad og ganske så overrasket, sier Siv Anita.

-Men jeg sitter utrolig pris på kunne kalle meg en NG-helt, det er ikke hver dag man kan det. Jeg er veldig glad i jobben min, jeg har jo tross alt vært her i 25 år. Jeg har en utrolig flott gjeng jeg til daglig jobber sammen med, og trives veldig godt. På tross av at det er travle tider lokalt her i Bergen, så liker jeg også det å kunne bidra på tvers av selskapet hvor det måtte være behov. Vi samarbeider veldig bra i NG Metall, og det er lett å kunne spille på hverandre hvis det oppstår saker og ting, forteller hun.

Kollegaer beskriver Siv Anita som en lagspiller som aldri sier nei til å gi en hjelpende hånd. Hun er uunnværlig med sin kunnskap og gode humør både på anlegget i Arna og ellers i NG Metall.


-Siv Anita visar stort ansvar för vår verksamhet, ser alltid till att få saker på plats och i tid med ett stort fokus på våra kunder, utöver detta så visar hon alltid god laganda genom att alltid ställa upp och proaktivt stötta och hjälpa andra inom bolaget, hon är ett föredöme inom NG Metall och vi är väldigt tacksamma att ha henne i vår verksamhet, sier Claes Merborn, divisjonsdirektør i NG Metall.