NG-helt i NG Metall

18.02.2021

Månedens NG-helt har blitt kåret i NG Metall, og vi gratulerer Lasse Langeid med seieren.

I mars har Lasse vært en del av NG-konsernet i 25 år. Han har mye erfaring og kompetanse fra å være den andre ansatte når NGM ble etablert, til 4 år som økonomiansvarlig i NG region Øst. Han har vært regionsjef, controller og nå er nå administrasjonssjef i NGM, og NG Kongsvinger.

Lasse beskrives av sine kollegaer som en blid og dyktig kar som viser stort ansvar for egen avdeling, resten av NGM og NG. Han stiller opp og hjelper til med å finne bedre og mer effektive løsninger.

– Lasse viser Lagånd, Proaktivitet og Ansvarlighet i praksis. Han har vært behjelpelig med å utvikle administrasjonen vår i forbindelse med store endringer. Han takler utfordringer på en eksemplarisk måte, og hjelper til der det trengs selv om han er opptatt med sitt vanlige arbeid, sier markedssjef i NG Metall, Claes Meborn

– Jeg takker så mye for prisen og spesielt morsomt at det er gode kollegaer som har stemt på meg. Vi er en god gjeng som hver dag arbeider for å bidra til å skape et best mulig NGM og i sum NG-konsern.

Lasses fokus har alltid vært at det er den totale bunnlinjen i konsernet som til slutt betyr noe og syns derfor er det viktig å kunne være behjelpelig der han kan for å sikre dette.

– 25 år i konsernet bidrar til mye erfaring og kompetanse. Det er derfor veldig hyggelig at jeg får mange forespørsler være seg om økonomi, marked og tekniske SAP- løsninger på tvers av selskapene. Der er alltid gøy å kunne bidra, så la forespørslene komme, avslutter Lasse.