NG-helter

NG-helt i NG Vekst: Ottar Kristiansen

04.01.2022

Ottar Kristiansen ble 2021s siste NG-helt, kåret i divisjonen NG Vekst.

Ottar er driftsleder i Norsk Gjenvinning Renovasjon, og jobber med renovasjonsavtalene i Sarpsborg og Rakkestad. Han trekkes frem av kollegaer som en ansvarlig, raus og tydelig leder, både for fellesskapet og den enkelte medarbeider.

-Ottar er engasjert i folkene sine, og jobber hardt for at de skal komme trygt hjem. Hans engasjement og tydelighet rundt HMS reflekterer vårt slagord: «Vi gir oss aldri på sikkerhet», sier divisjonsdirektør Ingrid Tjøsvold.

Ottar setter stor pris på utmerkelsen, men vil hedre temaet sitt av hverdagshelter.


- Det er først og fremst gjengen i Rakkestad og Sarpsborg som jeg må takke for den guts og stå på vilje som de har i all slags vær. Vi har alle vært gjennom tøffe perioder med covid-19 og de utfordringer dette medfører, og jeg er derfor ekstra stolt over å lede denne gjengen, sier Ottar.

Han påpeker at god dialog er viktig for å lykkes.

Grunnen til at vi har lykkes skyldes nok i stor grad tak høyden og at det rom for egne meninger, samtidig som alle er lojale når beslutninger er tatt. Under de daglige samtalene blir det mang en gang klekket ut ideer som selv «gamle far» må trykke til sitt bryst og snu litt på egne meninger. Det er tross alt ute hos disse hverdagsheltene verdiene skapes, avslutter Ottar.