Anlegg - _ra Milj_park

Norsk Gjenvinning legger ned industriavdeling i Fredrikstad

24.09.2014

Norsk Gjenvinning Industri AS (NGI) avslutter driften i Fredrikstad. Bakgrunnen for beslutningen er manglende lønnsomhet. De ansatte ble informert om beslutningen på et allmøte onsdag morgen.

- Dette er en trist dag for oss. Vi har lenge forsøkt å få til lønnsomhet ved vår avdeling i Fredrikstad, men dessverre uten å lykkes. Jeg vil takke de ansatte for innsatsen, den har vært utmerket, sier divisjonsdirektør Ivar Hagemoen i Divisjon Industri & Offshore.

NGI ser at framtiden for avdelingen i Fredrikstad er utrygg, og gjentatte initiativ for å få bedre framtidsutsiktene har ikke ført frem.

- Vi ser at regionen har vært preget av at en rekke større industribedrifter har lagt ned eller flyttet bort. Dermed har kundegrunnlaget blitt utarmet. Slik det er i dag har driften ved anlegget blitt subsidiert av andre deler av selskapet. Derfor måtte vi ta denne beslutningen, sier Hagemoen.

Avdelingen har 18 ansatte. NGI vil arbeide for å skaffe disse jobber i andre deler av selskapet. I tillegg sikrer NGI at lærlinger får fullført fagbrev.

For mer informasjon ta kontakt med kommunikasjonsdirektør Hans Henrik Torgersen på 481 73 897.