Bilder til nggroup.no

Norsk Gjenvinning Renovasjon signerer kontrakt med Renovasjon i Grenland

08.09.2021

Norsk Gjenvinning Renovasjon har nylig signert kontrakt med Renovasjon i Grenland (RiG). Det var flere konkurrenter som kjempet om å sikre seg anbudet, men nok en gang var det Norsk Gjenvinning Renovasjon (NGR) som trakk det lengste strået og sikret seg kontrakt frem til 2030.

Best forhold mellom kvalitet og pris
-Vi er veldig fornøyde med at vi kan videreføre en kontrakt vi har hatt i så mange år, sier Arvid Hvarnes, anbudsansvarlig i Norsk Gjenvinning Renovasjon.

Helt siden 1995 har selskapet hatt avtale med Grenland, med unntak av en periode i 2015. Dette var også deres første kontrakt noensinne. Hvarnes peker ut det gode forholdet til oppdragsgiver og de flinke folkene som jobber der som viktige drivere for at vi også denne gangen vant kontrakten. Anbudet fikk en høy score, og blant konkurrentene var det NGR som hadde best forhold mellom kvalitet og pris.

Sikrer arbeidsplasser 8 år frem i tid
Kontrakten innebærer innsamling av avfall fra husholdninger for alle abonnementer i Grenland, nærmere bestemt 100 000 innbyggere. Dette er et stort oppdrag, men Hvarnes er trygg på at det kommer til å gå veldig bra.

- Ettersom avtalen innebærer en utvidelse av et allerede godt etablert forhold med en oppdragsgiver vi har kjent i så mange år, er det ikke risiko knyttet til oppdraget – hevder Hvarnes. Avtalen sikrer arbeidsplasser 8 år frem i tid, og blir en forlengelse av en trygg og god relasjon.

Biogass som drivstoff
Alt matavfall som blir hentet inn fra husholdningskunder og næring i Grenland blir omgjort til biogass som bilene til NGR kjører på. Dette er sirkulær økonomi i praksis!