Portretter Trygve Nielsen

Ny daglig leder i Norsk Makulering

07.07.2021

Trygve Nielsen er ansatt som ny daglig leder i Norsk Makulering.

Trygve har lang erfaring fra salg og marked, og kommer fra rollen som markeds- og kommunikasjonssjef i Bækkelagets Sportsklubb/Norway Cup. Han har tidligere jobbet med salg i Nycomed Pharma og Candy King.

Trygve tiltrer stillingen 9. august. Han ser frem til å ta fatt på en ny og spennende bransje.

– Gjenvinning og bærekraft blir bare viktigere fremover og jeg tror dette blir en spennende bransje å ta del i, med en viktig samfunnsoppgave. Jeg ser frem til å jobbe med å utvikle både salg og mennesker i Norsk Makulering, sier Trygve.


– Vi er veldig glade for å ha fått Trygve med som ny leder av Norsk Makulering. Han har lang og tung ledererfaring fra salg og markedsorganisasjoner, sier divisjonsdirektør i NG Vekst, Ingrid Tjøsvold.

 

Om Norsk Makulering:
Norsk Makulering er landets ledende aktør innen makulering. Vi tilbyr sikker makulering av sensitive dokumenter, digitale lagringsmedier og andre varer og produkter. For oss vil alltid sikkerheten være det viktigste. Vi har derfor et kontinuerlig fokus på å opprettholde grunnsikringsnivå i hele vår verdikjede. Vår visjon er at sensitiv informasjon aldri skal komme på avveie.