Favicon files not found

Sirkulér / Avfall Norge 

Erik Osmundsen: Avfall og bærekraft

 

Styreleder og tidligere konsernsjef, Erik Osmundsen, snakker om avfallsbransjen gjennom 10 år - fra “snarveier” til sirkulær økonomi, om industrialisering, digitalisering - og bærekraft.   

 

Hør podkasten her ›

CoCast by Construction City

#01 Erik Osmundsen

 

Styreleder og tidligere konsernsjef i Norsk Gjenvinning, Erik Osmundsen, gir oss et innblikk i hverdagen i arbeidet mot en verden uten avfall.

 

Hør podkasten her ›

Regnskap Norge-podden

Løsningen på fremtidens ressursproblem

 

Det finnes ikke søppel mer, hevder Norsk Gjenvinning. Hva mener de med det og hvordan jobber de med endring? Direktør for strategi og M&A, Hans Fredrik Wittusen, gjester Regnskap Norge-podden.

 

Hør podkasten her ›

Animalia

S2:E1 Can We Actually Recycle Our Way Out Of Our Waste Problem?

Podkast med Erik Osmundsen, styreleder og tidligere konsernsjef i NG, som bl.a. gir uttrykk for at materialvalg og emballasje er vel så viktig som å forbruke mindre eller gjenvinne mer.

 

Hør podkasten her ›

Generelt sett

Ep. 62 Hvor flinke er vi med avfall og gjenvinning?

Charlotte Koritzinsky Luisa, kundeansvarlig for bygg og anlegg i Norsk Gjenvinning, snakker om utviklingen så langt innen avfallshåndtering og gjenvinning, samt de utfordringene vi fremdeles står ovenfor.

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Innsikt og inspirasjon om sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel» tar deg med på en reise i det sirkulære landskapet med engasjerte og kunnskapsrike guider. Fra Norsk Gjenvinning deltar Thomas Mørch, direktør for Innovasjon og Bærekraft.

 

Hør podkastserien her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Disrupsjon for sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden gir deg konkrete eksempler på disruptive løsninger på behovene for å skape verdier på nye måter som ikke utraderer naturressursene.

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Systemendringer for sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden handler om behovet for systemendringer for å lykkes med en overgang til sirkulærøkonomien. 

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: En lys fremtid for norsk sirkulærøkonomi?

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden gir deg en status for norsk økonomis evne til å gå fra lineær til sirkulær utvikling.

 

Hør podkasten her ›

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner