Favicon files not found

I randsonen med Agera

Konsernsjefen i Norsk Gjenvinning – Bjørn Arve Ofstad

Konsernsjef Bjørn Arve Ofstad styrer en butikk med over 8 milliarder kroner i omsetning og over 30 000 kunder. I denne podkasten med Agera snakker han om omstilling – et trimmet logistikk-konsern skal omstille seg til å hente ny business og nye marginer fra grønn tech.

Hør podkasten her ›

Aksjekaffe #karriere 

Tiril Susan Bratt - om å være toppleder som 27-åring, veien inn i lederlivet og hvordan du kan gå samme vei

Tiril er fabrikksjef på Norsk Gjenvinnings største avfallsanlegg med nesten 100 ansatte og ble nylig kåret til en av E24s ledertalenter. Hør henne snakke om veien mot å bli leder, og hvilke tips hun har til andre som vil gå samme vei.

Hør podkasten her ›

Sirkulér / Avfall Norge 

Erik Osmundsen: Avfall og bærekraft

 

Styreleder og tidligere konsernsjef, Erik Osmundsen, snakker om avfallsbransjen gjennom 10 år - fra “snarveier” til sirkulær økonomi, om industrialisering, digitalisering - og bærekraft.   

 

Hør podkasten her ›

CoCast by Construction City

#01 Erik Osmundsen

 

Styreleder og tidligere konsernsjef i Norsk Gjenvinning, Erik Osmundsen, gir oss et innblikk i hverdagen i arbeidet mot en verden uten avfall.

 

Hør podkasten her ›

Regnskap Norge-podden

Løsningen på fremtidens ressursproblem

 

Det finnes ikke søppel mer, hevder Norsk Gjenvinning. Hva mener de med det og hvordan jobber de med endring? Direktør for strategi og M&A, Hans Fredrik Wittusen, gjester Regnskap Norge-podden.

 

Hør podkasten her ›

Animalia

S2:E1 Can We Actually Recycle Our Way Out Of Our Waste Problem?

Podkast med Erik Osmundsen, styreleder og tidligere konsernsjef i NG, som bl.a. gir uttrykk for at materialvalg og emballasje er vel så viktig som å forbruke mindre eller gjenvinne mer.

 

Hør podkasten her ›

Generelt sett

Ep. 62 Hvor flinke er vi med avfall og gjenvinning?

Charlotte Koritzinsky Luisa, kundeansvarlig for bygg og anlegg i Norsk Gjenvinning, snakker om utviklingen så langt innen avfallshåndtering og gjenvinning, samt de utfordringene vi fremdeles står ovenfor.

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Innsikt og inspirasjon om sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel» tar deg med på en reise i det sirkulære landskapet med engasjerte og kunnskapsrike guider. Fra Norsk Gjenvinning deltar Thomas Mørch, direktør for Innovasjon og Bærekraft.

 

Hør podkastserien her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Disrupsjon for sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden gir deg konkrete eksempler på disruptive løsninger på behovene for å skape verdier på nye måter som ikke utraderer naturressursene.

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: Systemendringer for sirkulærøkonomien

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden handler om behovet for systemendringer for å lykkes med en overgang til sirkulærøkonomien. 

 

Hør podkasten her ›

PF Bærekraft - PolyPod

Full sirkel: En lys fremtid for norsk sirkulærøkonomi?

PF Bærekrafts serie «Full sirkel»: Denne episoden gir deg en status for norsk økonomis evne til å gå fra lineær til sirkulær utvikling.

 

Hør podkasten her ›

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner