Lysaker. Norsk Gjenvinning. Konsernsjef Erik Osmundsen i Norsk Gjenvinning jobber på spreng med å snu selskapet. Det går ut over selskapet, som likevel har et driftsresultat på 346 millioner kroner. På bildet sammen med juidisk direktør Runa Opdal. Foto: Robert McPherson Juridisk direktør, CCO Runa Opdal Kerr og konsernsjef Erik Omsundsen (Foto: Robert McPherson/Aftenposten/NTB scanpix)

Runa Opdal Kerr slutter i Norsk Gjenvinning

06.01.2016

Juridisk direktør, CCO Runa Opdal Kerr har sagt opp sin stilling i Norsk Gjenvinning. Runa har fått tilbud om å lede arbeidsgiverområdet i Finans Norge, og har takket ja til dette.

Runa har vært ansatt i konsernet siden 2007 og har vært sentral i oppbygging av Norsk Gjenvinnings viktige arbeid innen compliance. Hun har vært en rollemodell og talsperson for compliance i avfallsbransjen - både i Norge og utland. Runa har også vært sentral i konsernets næringspolitiske arbeid. Runa har kontinuerlig siden hun startet i NG, ledet og bygget en robust stab med profesjonelle medarbeidere innen juridisk, HR, HMS og compliance.

- Det er veldig leit at Runa slutter, sier konsernsjef Erik Osmundsen. - Runa har vært en svært verdifull kollega og en viktig bidragsyter til Norsk Gjenvinnings suksess de siste årene.

- Vårt arbeid innen compliance skal fortsette med full kraft. Runa skal i løpet av de neste månedene sikre at oppgavene ivaretas av hennes team i en overgangsperiode, til en erstatter er på plass. Vi ønsker henne lykke til med ny jobb, avslutter Osmundsen.

Dato for Runas fratredelse er ikke avklart enda. Prosessen med å finne en erstatter starter de nærmeste ukene.