Presserom

Stor rivekontrakt til Norsk Gjenvinning

28.04.2014

Jernbaneverket har valgt Norsk Gjenvinning Entreprenør AS som leverandør av rivningstjenester i forbindelse med Follobanen, det nye dobbeltsporet mellom Oslo S og Ski, og sporområdet ved Ski stasjon som skal utvides. Kontrakten blir en god start for selskapets nye administrerende direktør Philip van de Velde.

Byggingsmassen som skal rives ligger sentralt på Ski og entreprisen inkluderer avkortning av Skeidarbygget, hvor blant annet Skeidar er etablert med butikk, rivning av omformerbygg, strømforsyningshus samt en garasje.

Kontrakten (NS 8405) er på cirka 38 millioner og arbeidet vil pågå fra 5. mai 2014 til februar 2015.

Videre utvikling med Philip van de Velde i sjefsstolen
Philip van de Velde er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Gjenvinning Entreprenør AS fra 1. april. – Jeg gledet meg til å begynne i Norsk Gjenvinning og ekstra hyggelig er det selvfølgelig å ta over stafettpinnen når selskapet akkurat har vunnet en prestisjekontrakt, sier Philip van de Velde.

Solid plattform
– Selskapet har gjennom flere tiår levert gode prosjekter til sine kunder – for eksempel rivningen av gamle A-hus og Hydro Aluminiums anlegg i Årdal – det skal vi gjøre fremover også. Det finnes mye erfaring og kompetanse i selskapet. Det er en solid plattform. Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle virksomheten videre, avslutter van de Velde.

Arbeidsomfang i kontrakten:

  • Omlegging av gangvei, sikringstiltak
  • Rivning av omformerbygg
  • Rivning av strømforsyningsbygg
  • Avkortning Skeidarbygget inkl. refundamentering, re-etablering fasade, stabiliseringstiltak for bygget, innvending arbeid

 

Kort CV Philip van de Velde:
Lang erfaring fra inn- og utland som prosjektleder av større byggentrepriser. Han kommer fra stillingen som prosjektdirektør i AF Byggfornyelse hvor han har jobbet de siste syv årene. Philip kommer opprinnelig fra Holland og er utdannet ingeniør fra HTS Amsterdam.

Kontaktpersoner: 
Administrerende direktør Philip van de Velde, mobil 992 15 668
Prosjektsjef Lars Henrik Moe, mobil 982 82 345