2022

Tiril Bratt er blant Ledertalentene 2022

02.12.2022

Fabrikksjef Tiril Bratt er på topp 10-listen av E24s kåring Ledertalentene, i kategorien bærekraft.

Tiril har jobbet i Norsk Gjenvinning siden 2018 og er nå fabrikksjef på vårt største anlegg Groruddalen Miljøpark i Oslo, som har ca. 100 medarbeidere. Hun har vært innom stillinger som lean-koordinator og forretningsutvikler, økonomi og digitaliseringsleder og vikarierende produksjonsdirektør, før hun ble tilbudt stillingen hun nå har som fabrikksjef i april 2022.

-Det finnes så utrolig mange flinke folk der ute som hver dag prøver å gjøre verden til et litt bedre sted, og det er både inspirerende og motiverende å se at det er så mange som jobber for et mer bærekraftig samfunn med mennesker i fokus. Tusen takk til alle som har nominert, støttet, veiledet og pushet meg. Dette betyr utrolig mye, og jeg skal brette opp ermene og «Keep up the great work» sammen med det fantastiske teamet mitt, sier Tiril.


For å kunne bli vurdert i konkurransen må man være 35 år eller yngre og ha utmerket seg som leder i næringslivet. Til årets ledertalentkåring kom det inn over 350 tips om unge ledere. Disse er nøye vurdert ved hjelp av flere fageksperter, et rekrutteringsbyrå og til slutt juryen som har konkludert, informerer E24.


-Jeg er veldig glad for å ha en stødig leder som Tiril med på laget, som står på hver dag for både medarbeiderne våre og for at anlegget skal holde hjulene i gang. Tiril jobber for å finne nye løsninger og er opptatt av å omstille produksjonen til å bli mer teknologisk, som er helt nødvendig for å akselerere verdens overgang til en effektiv sirkulær økonomi. Hennes engasjement og inkluderende lederstil fortjener utvilsomt denne utmerkelsen, sier divisjonsdirektør Andreas Lindstrøm.