Favicon files not found

Sommerstudenter - uke 1

2021 På omvisning hos Groruddalen Miljøpark (GMP)

Internshipet er i gang, og Jeg (Katrine), Nora, Anne Charlotte, Frederik, John og Marie sitter i skrivende stund godt plantet i NG sine lokaler på Lysaker, med nesa dypt inn i sommerens store oppgave.

I løpet av åtte uker skal vi nemlig samarbeide om et reelt prosjekt som NG ellers ville ha utført selv. Stikkordene er IT-utstyr, EE-avfall og sirkulærøkonomi.

For å angripe dette prosjektet er vi delt inn i hovedsakelig tre team, hvorav tre av oss jobber med M&A, to med innovasjon og strategi, og én med kommunikasjon. Sammen og hver for oss skal vi utforske problemstillingen vi har fått utdelt, før vi 12.august skal presentere våre funn.

Gjennom den første uken har vi blitt bedre kjent med store deler av virksomheten gjennom presentasjoner fra både Norsk Makulering, varestrøm, produksjon, kommunikasjon, M&A, strategi og innovasjon. Vi kickstartet det hele med et besøk til Groruddalen Miljøpark (GMP) hvor vi fikk omvisning og innføring i avfallshåndteringen.

Nå sitter vi altså her med mye nyttig informasjon og ikke minst inspirasjon til å iverksette prosjektet. Vi kommer til å publisere innhold både her og på flere av NG sine kanaler i løpet av sommeren, spesielt på Instagram hvor vi allerede har presentert oss selv, så følg gjerne med på veien videre!

 

Hilsen årets sommerstudenter!

Umbraco CMS Fra MarkedsPartner