Sommerstudenter

Årets sommerstudenter i NG-konsernet skal i løpet av 8 uker jobbe med et reelt prosjekt. Her vil de komme med ukentlige oppdateringer.2021

Q&A med Katrine og Marie

28.07.2021

Bli bedre kjent med oss, hvem vi er og hvordan vi endte opp i NG.

Les mer ›
2021

Sommerstudenter - uke 4 og 5

27.07.2021

Back on track! Ferien er tilbakelagt og vi er inne i siste halvdel av sommerprosjektet. Før ferien fokuserte vi på å spikre så mange detaljer som mulig for å ligge litt frempå før vi tok oss en ørliten pause. Et annet fokus denne uka var; ikke bare én, men to feiringer! Nå gjenstår videre innsiktsarbeid og finpussing av de mange komponentene som må på plass for at sluttproduktet kan bli så solid og gjennomtenkt som vi ønsker.

Les mer ›
2021

Q&A med Frederik og Nora

14.07.2021

Bli bedre kjent med oss, hvem vi er og hvordan vi endte opp i NG.

Les mer ›

Sommerstudenter - uke 3

12.07.2021

Det var en gang 6 sommerstudenter som satt alene i Norsk Gjenvinning sine lokaler på Lysaker. Alle de ansatte hadde dratt på ferie, og studentene var overlatt ansvar for daglig drift. Nei da, det er ikke helt sant. Men her sitter vi altså godt inkorporert i våre respektive arbeidsoppgaver, mens store deler av teamet på huset er på ferie. Hvordan skal dette gå, lurer du på? Vi er skråsikre på at det skal gå helt knirkefritt!

Les mer ›
2021

Q&A med John og Anne Charlotte

08.07.2021

Bli bedre kjent med oss, hvem vi er og hvordan vi endte opp i NG.

Les mer ›
2021

Sommerstudenter - uke 2

05.07.2021

Denne uken har vi vært på besøk hos både Norsk Makulering og NG Metall i deres lokaler. Det var rått å se hvordan de arbeider og hva som faktisk skjer med det avfallet som kommer inn (litt sånn behind the scene). Vi fikk møte ordentlig profesjonelle folk som virkelig er gode på det de gjør, og som ga oss flere idéer til hvor vi kan ta sommerprosjektet videre.

Les mer ›
2021

Sommerstudenter - uke 1

05.07.2021

Internshipet er i gang, og Jeg (Katrine), Nora, Anne Charlotte, Frederik, John og Marie sitter i skrivende stund godt plantet i NG sine lokaler på Lysaker, med nesa dypt inn i sommerens store oppgave.

Les mer ›
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner