Bilder til nggroup.no Squaden <3 pyntet oss i oransje bukser til ære for NG

Sommerstudenter - uke 8 av 8

13.08.2021

Hele 8 uker har gått, sluttpresentasjonen er gjennomført - og det markerer slutten på vår tid som interns i NG. Det har virkelig vært et eventyr fra ende til annen, og vi er veldig takknemlig for at vi fikk muligheten til å jobbe her i sommer! 

Snakk om høyt tempo. Den siste uka føles egentlig bare som én veldig lang dag. Vi har jobbet på innpust og utpust for å ferdigstille prosjektet, og det har blitt noen overtidstimer på tampen av det hele (med litt pizza og kos da). I dag fikk vi endelig muligheten til å presentere konseptet vi har landet på etter åtte ukers hardt arbeid. Det var en veldig kul (og skummel) opplevelse å få lov til å presentere våre idéer og løsninger til NG-ledelsen og ansatte!

Det er vemodig å annonsere at vi nå er ferdig med sommerens internship. Vi har jobbet tett sammen hver uke; mandag til fredag helt siden 21.juni. Allerede fra første dag har de ansatte i konsernet tatt godt vare på oss, og de har fått oss til å føle oss velkomne hele veien. Selv når ansatte har vært på ferie har vi fått lov til å ta kontakt og stille alle de spørsmålene vi har hatt. Det har vi satt veldig stor pris på, og det har hjulpet oss godt på veien mot et sluttprodukt! I tillegg har vi hatt noen nøkkelpersoner som gjennom hele sommeren har guidet oss gjennom prosessen, med nyttig input og ukentlige statusmøter. De har brukt mye av sin tid til å hjelpe oss med å ta de riktige valgene underveis og til å guide oss på veien mot et sluttprodukt som vi er stolte av - og for det må vi si tusen hjertelig takk! 

Shit pommes frites...Det kommer til å bli utrolig rart å ikke se denne gjengen her hver eneste dag når vi nå går hver vår vei. Heldigvis drar vi på ingen måte tomhendt hjem, men tar med oss nye vennskap og en haug med gode minner som vi kan se tilbake på resten av livet. Tusen takk for oss, det har vært en ære å få jobbe i Norsk Gjenvinning i sommer <3