NG-helter

NG-helt i NG Gjenvinning: Tommy Heggem

26.11.2021

Tommy Heggem er kåret til NG-helt i divisjon Gjenvinning for verdiene lagånd, proaktivitet og ansvarlighet.

Tommy jobber som kundekoordinator i avdelingen after sales, og er en del av order to cash-teamet i Norsk Gjenvinning.

Kollegaene til Tommy beskriver han som en med stå-på-vilje som bidrar til kunnskapsdeling og sørger for at ting går riktig for seg mellom avdelingene salg, kundesenter og kjørekontor. Han har stor ansvarsfølelse for jobben sin og stiller alltid opp om noen trenger hjelp.

-Utmerkelsen kom som en overraskelse og var en riktig fin opplevelse. Jeg er så takknemlig for alle de som har stemt på meg, tusen takk! Jeg ble kåret til månedens helt, men jeg er ingen helt uten mine fantastiske kolleger. Og sammen er vi alle helter i NG! Det er den følelsen jeg sitter igjen med, sier Tommy.

-Tommy har blitt nominert av mange medarbeidere og det er tydelig at han oppfyller forventningene til en ekte NG-helt. Han viser lagånd gjennom å alltid stille opp for sine medarbeidere, han strekker seg langt og tar ansvar for at ting flyter i virksomheten og han er proaktiv og opptatt av forbedringsarbeid. Jeg er veldig glad for å ha Tommy med på NG-teamet og i en så viktig funksjon, sier divisjonsdirektør Andreas Lindstrøm.