NG-helt i NG Markets

25.01.2021

Denne måneden kårer vi NG-helt i Divisjon NG Markets, som består av selskapene Norsk Gjenvinning Downstream og NGm3. Tina Jeanette Levy ble deres NG-helt.

NG Markets-selskapene jobber med henholdsvis trading og utvikling og drift av massemottak. De har et felles mål: Å skape lønnsomme effekter på tvers. NG-helten i NG Markets er Tina Jeanette Levy, som jobber i BackOffice-teamet i NG Downstream.

Tina er fantastisk flink i jobben sin og har stålkontroll på BackOffice-oppgavene. Hun er den som kan alt og alltid tar seg tid til å hjelpe de andre i Backoffice, men også andre team. Tina er navet i BackOffice-hjulet og en viktig ressurs både faglig og sosialt.

– Dette var veldig overaskende og hyggelig! Jeg deler denne med mine hardtarbeidende kolleger i økonomi og BackOffice i Downstream! I dette rare året har vi forsøkt å bevare lagånd og holde humøret oppe, via Teams. Hyggelig at jobben vi gjør blir satt pris på, sier Tina.

– Vi er veldig glade over å ha fått inn nærmere 20 nominasjoner i NG Markets, og det er gledelig å kunne hedre hardtarbeidende kollegaer som Tina. Vi ser frem til å overlevere diplom, gavekort og kake når vi er tilbake på kontorene, sier divisjonsdirektør i NG Markets, Jon Bergan.