2021 NG-helten Nex

NG-helt i NG Oslofjord

30.04.2021

Norsk Gjenvinning i Oslofjord har kåret sin NG-helt, Nexhmedin «Nex» Maxhuni.

Nex jobber som vektoperatør på anlegget GMP i Oslo, der han tar imot bilene som kommer inn til anlegget for å levere avfall. Han har I en årrekke vært en viktig person for vekten og samarbeidet mellom de ulike avdelingene på GMP.

– Ein velfortjent helt! Nex har i over 20 år sørga for at kunder som kjem til GMP blir møtt med eit smil og profesjonalitet. I tillegg til å bidra med at den viktige kundeinformasjonen, dokumentasjonen og faktureringsgrunnlaget er på plass og riktig, har Nex vert ein svært viktig bidragsyter for det gode arbeidsmiljøet vårt. Det er eit privilegium å ha Nex på laget! Tusen takk for den gode innsatsen og keep up the great work!, sier produksjonsdirektør Adis Cengic.

Stiller alltid opp
Kollegaer beskriver Nex som en som alltid stiller opp, og evner å utføre oppgavene sine i høy kvalitet uansett hvor hektisk dagen er.

– Dette var veldig hyggelig og overraskende! Tusen takk til alle som har nominert meg, det betyr veldig mye, sier Nex.

– Nex er et godt eksempel på en hverdagshelt som får hjulene til å gå rundt på GMP, og det er veldig hyggelig å gi han denne anerkjennelsen, divisjonsdirektør i NG Oslofjord, Bjørn Arve Ofstad.