R3 Entreprenør

R3 klar til dyst

23.03.2015

Rådgivning, Riving og Resirkulering ligger bak navnet R3. Nyvinningen bygger på selskapene Norsk Gjenvinning Entreprenør og 13-Gruppen. Selskapet blir en tungvekter på entreprenørfeltet.

R3 blir en nasjonal aktør med 110 ansatte og en omsetning rundt 225 millioner kroner i året. Hovedkontoret vil ligge i Oslo, med avdelinger i Drammen og på Rudshøgda. Kjerneområdet er Osloregionen, Innlandet samt fylkene Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg er Vestlandet og Sør-Trøndelag viktige satsningsområder.

Alle avdelinger har lang erfaring og stor kapasitet innenfor rivning, miljøsanering, betongboring og betongsaging. Avdelingene bistår hverandre med ekspertise og kapasitet hvis nødvendig.

Selskapet har en egen miljørådgivningsavdeling i Oslo og betjener kunder over hele landet med rådgivning, kartlegging og miljørapporter.

- Siden sammenslåingen var et faktum har vi gledet oss til å avduke R3. Vi er en profesjonell aktør med fokus på helse, miljø og sikkerhet i kombinasjon med effektiv og lønnsom drift, sier administrerende direktør i R3 Philip Van De Velde.

- Vi har stor tro på å lykkes ved slå oss sammen. Våre kunder etterspør profesjonelle aktører som kan være med på å utvikle rivningsentreprisene på en bærekraftig måte. Her ønsker vi å være med. Selskapenes samlede kompetanse, erfaringer og tjenestespekter vil danne et godt grunnlag for ​dette, sier Van De Velde.​​