Filmer fra Norsk Gjenvinning!

Lær litt mer om hvem vi er og hva vi gjør, ved å se på noen av filmene våre. 

Under kan du se konsernsjef, Erik Osmundsen presentere under årskonferansen til NHO i 2017, lære om hvordan Glava omgjør glass vi håndterer til isolasjon og om hvordan vi jobber med Ringer i Vannet-prosjektet i Norsk Gjenvinning.  

Erik Osmundsen på 2017 NHO-konferansen

24.10.2017


Erik Osmundsen på NHO-konferansen i 2017 snakket om hvordan søppel er råvarer. Det finnes ikke søppel mer.

Les mer ›

Norsk Industris film om Norsk Gjenvinning

25.01.2018


Vi gjenvinner nok bilvrak i måneden til å dekke kobberbehovet til en million smarttelefoner. Denne filmen er laget av Norsk Industri i en kampanje for å vise kraften bak industrien i Norge. 

Les mer ›

Glass blir til glassull, GLAVA - Isolasjon for norske forhold

25.01.2018


Norsk Gjenvinning bidrar til produksjonen av isolasjonen GLAVA® produserer. Her kan du se prosessen fra glass til isolasjon.

Les mer ›

Glava og miljø med hjelp av Norsk Gjenvinning

18.12.2017


GLAVA® har en fantastisk miljøhistorie. Resirkulert glass brukes i produksjonen av glassull. Det sparer miljøet og sikrer sirkulær økonomi, sammen med Norsk Gjenvinning. Med isolering kan norske bygg og boliger energieffektiviseres.

Les mer ›

Ringer i Vannet-prosjektet

24.10.2017


Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. Norsk Gjenvinning har samarbeidet med prosjektet siden 2013. I filmen snakker Lisen Ydse Christiansen om hvorfor Ringer i Vannet fungerer så godt for Norsk Gjenvinning.

Les mer ›

Ringer i Vannet - intervju med Stein Erik Bakke

24.01.2018


Stein Erik Bakke hadde vært utenfor arbeidslivet i seks år da han startet å jobbe i Norsk Gjenvinning. Her snakker han om hvor verdifullt det har vært å være en del av Ringer i Vannet-prosjektet.

Les mer ›

Norsk Gjenvinning mottar pris for Ringer i Vannet-arbeidet

24.01.2018


Bli med Lisen Ydse Christiansen med på en runde på vårt anlegg på Groruddalen Miljøpark (GMP), for å treffe noen av de som har kommet til oss via prosjektet Ringer i Vannet. 

Les mer ›

Autoretur og Norsk Gjenvinning skaper isolasjon til Glava

24.10.2017


Autoretur tester stadig ut nye tiltak for å øke gjenvinningsgraden i samarbeid med sine operatører. I denne filmen kan du se hvordan Norsk Gjenvinning i Fredrikstad skjærer ut vinduene på bilvrak, knuser dette og sender glassfragmentene til Glava i Askim for videreproduksjon av isolasjonsull.

Les mer ›

Intervju med konsernsjef Erik Osmundsen under Avfallskonferansen 2016

24.10.2017


Erik Osmundsen snakker om viktigheten av samarbeid og læring i bransjen. Og om viktigheten av sirkulær økonomi. Det finnes ikke søppel mer.

Les mer ›
Umbraco CMS Fra MarkedsPartner